„София диша“ закрива сезона с музика

08:42, 30 авг 15 25 467 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Последната неделя на фестивала „София диша” за тази година е посветена на музиката. Програмата залага на авангарда и представя млади музикални таланти. Фестивалът ще се проведе от 16.00 до 22.00 ч. на ул. „Оборище”, между бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” и ул. „Сан Стефано”.

Концертите ще започнат с Константин Кучев - певец и композитор на театрална музика, завършил поп и джаз пеене в музикалната академия „Панчо Владигеров”. Той ще представи „Разходка по луната”.  Clavexperience поемат щафетата от 17.00 ч., когато Павел Терзийски (вокали, бийт бокс) и Димитър Горчаков (клавири) ще преминат през Dub, Reggae, Drum and bass, Dubstep и джаз. 

Музиката на международната формация - The Bedlam Club, базирана в София и състояща се от клавишни, контрабас, барабани и перкусия, ще представи electro punk jazz от 18.00 ч.

Променя се организацията на движение във връзка с фестивала „София Диша“, съобщиха от пресцентъра на Столична община. Забранява се престоят, паркирането и влизането на пътни превозни средства в някои райони на столицата. Забраната важи от 08.00 до 22.00 часа на ул. „Проф. Асен Златаров” между ул. „Герлово” и ул. „Анджело Ронкали”, както и на ул. „Васил Априлов” между ул. „Марин Дринов” и ул. „Оборище”.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама