„Център Плей“ ще озеленява район „Долно Езерово“ с о-в Св. Анастасия за 4 млн. лв.

09:12, 30 авг 15 25 668 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Бургаското дружество „Център Плей“ спечели обществената поръчка за озеленяването на един от общо шестте района в града, показа проверка на Topnovini.bg. То е избрано пред другите двама кандидати - „Паркстрой Бургас” и „Бонев проект”, да озеленява район „Долно Езерово“, включващ едноименния квартал, град Българово, кварталите Победа, Акациите, Горно Езерово и м.с. Върли бряг, селата Братово и Равнец, Промишлената зона на кв. Победа и остров Света Анастасия. Поръчката е на стойност 4 млн. лв. с ДДС.

Проверка в търговския регистър показва, че „Център Плей“ е собственост на Венцислав Никлин. Дружеството е преместило седалището си от София в Бургас, като капиталът му е 10 лева.

Това е петата, предпоследна фирма, която е избрана да озеленява един от шестте района на Бургас. Припомняме, че софийската фирма „Про Плантс“ ЕООД спечели поръчката за район „Изгрев“, „Бургасцвет Танев“ поема район „Зора”, ДЗЗД „Албиция“ – район „Освобождение“, а „Гарден Франц“ – район „Приморие“. Засега в АОП не е обявено официално името на фирмата, която ще озеленява район „Възраждане“, включващ най-големия бургаски комплекс „Меден рудник“.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама