Футбол и баскетбол по оста "Дунав" - "Берое" за ден

09:58, 30 яну 16 / Спорт 25 376 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Отбори с името "Дунав" и "Берое" ще се срещнат на футболния терен и на баскетболното игрище в рамките на днешния 30 януари.

"Драконите" излизат от 10:30 ч. на изкуствения терен в комплекс "Берое" за приятелски мач срещу едноименния отбор, воден от Петър Хубчев. Това е трета контрола и за двата състава. Момчетата на Веселин Великов отстъпиха на "Оборище" Панагюрище с 3:4 и разгромиха "Свиленград" с 6:1. "Зелените" пък имат две равенства - 0:0 с "Верея" и 1:1 с "Поморие".

Шампионките на България от "Дунав 8806" пък гостуват на "Берое" в мач от втория кръг на втората фаза в дамското баскетболно първенство. Срещата е насрочена за 17:30 ч. в зала "Общинска" в Стара Загора. За феърплея ще отговарят Венцислав Николов Великов, Светлана Миленова Стоянова, Младен Невенов Субашиев и Любомир Михайлов Амиорков.

Момичетата на Георги Божков завършиха трети първата фаза, а съперничките им - на пето място. Втората част от шампионата стартира преди седмица, като "сините феи" отстъпиха на "Монтана 2003" след спорен кош в края за 78:80 в Русе, а старозагорският тим загуби в Хасково от едноименния тим със 76:85.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама