12 отбора от областта участват в детския футболен турнир „Купа Разград“

11:47, 30 яну 16 / Спорт 25 488 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
12 отбора от областта участват в детския турнир „Купа Разград”, който се провежда днес в залата на ОУ „Васил Левски”. Организатори на спортната проява, посветена на празника на града, са читалище „Делиорман”, съвместно с пицария „Crazy Forest”.

Футболният турнир бе открит от председателя на читалището Хабибе Расим, която пожела успех на всички участващи в него отбори.

Футболистите са на възраст от 10 до 14 години. Отборите са съставени от по 5 плюс един състезатели, с неограничен брой смени по хокейните правила. Играчите са разпределени в две групи по шест отбора.

Спортното състезание започна с мач между отборите на ОУ "Никола Икономов"-Разград и ДЮШ "Лудогорец".

По програма в първи кръг в надпреварата ще се впуснат още отборите на читалище "Св. Св. Кирил и Методий" с.Ясеновец - Реал Мадрид, Феникс - СОУ "Св. Св. Кирил и Методий" с.Самуил, ОУ “Отец Паисий“ с.Подайва I -СОУ "Св. Св. Кирил и Методий" гр.Завет, Барселона 2003 - ОУ "Отец Паисий" с.Дянково

и  ОУ “Отец Паисий“ с.Подайва II - ОУ "Васил Левски" гр.Разград.

Срещите от първия и втория кръг ще се играят на принципа на директните елиминации след изтеглен жребий. Противниците се определят по бергер. В третия финален кръг отборите играят по системата всеки срещу всеки. Регламентът на турнира предвижда всяка среща да е с продължителност две полувремена от по 12 минути с пет минути почивка. При равенство в редовното време ще се изпълняват дузпи за определяне на победителите.

Наградите за победителите са ваучери за пицария „Crazy Forest”.

 

 

 

 

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама