Откриха Благотворителна великденска изложба-базар в Разград

17:29, 28 апр 16 25 412 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Благотворителна великденска изложба-базар в помощ на социалнослаби абитуриенти откри днес Федерацията на жените в Разград. Инициативата се организира за осемнадесети пореден път със съдействието на Община Разград.

В стола на Средношколското общежитие бяха изложени красиво изписани великденски яйца и домашно изработени вкусотии. Гостите можеха да си купят домашно приготвено кисело мляко и други кулинарни изкушения, приготвени от жените от Клубовете на пенсионерите, Клуб”Медик” и Клуба на инвалида.

Всички бяха привлечени и очаровани и от творенията на талантливите малки художници от Центъра за работа с деца, Центъра за ученическо, техническо и научно творчество и Детско арт студио „Дъга”.

В благородната кауза със свои изделия участваха също млади доброволци от БЧК. От техния щанд можеха да се закупят великденски картички, писани яйца и сувенири.

За поредна година дарения на свои продукти бяха направили и много фирми от страната. Желаещите можеха да си закупят бяха направили които можеха да се закупят на заводски цени кисели млека, сирене, козунаци, торти, гризини и други.

Сред гостите на проявата бе и председателят на Общинския съвет в Разград Надя Радославова. Тя приветства жените и им пожела да продължат да правят добрини, да бъдат все така отдадени на благотворителните каузи, с които се заемат, и да бъдат обичани от своите деца и внуци.

Радославова им благодари, че са я върнали в детството и са й припомнили за вкусните домашни сладкиши, които е правила и нейната баба.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама