Корнелия Нинова: БСП не е детската градина на ГЕРБ

12:55, 30 юли 16 / Политика 25 514 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Не сме някаква детска градина, която ще се нагажда според ГЕРБ, имаме самочувствието, че ще излъчим много силен човек и тръгваме на тази битка на 14 август, няма да чакаме повече никого. Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова пред журналисти на Бузлуджа, където се провежда събора на партията по случай 125 г. от създаването й.

Нинова категорично заяви, че не изключва премиерът Борисов да се кандидатира за президент, но ако го направи, след като БСП си обяви кандидатурата, те няма да я сменят заради него.

Лидерът на столетницата каза още, че с номинацията си БСП ще отиде на балотаж и допълни, че се гони победата на президентските избори.

Нинова е убедена също, че с АБВ ще излъчат обща кандидатура за президент. "Абсолютно съм убедена, и не само за АБВ, че кандидатурата ще подкрепят и други леви съюзи, патриотични и граждански организации", коментира тя и добави, че на 9 август отново ще има среща с " Движение 21", а на 12 август с АБВ.

"Ние отиваме с нашите кандидатури - партийни и надпартийни, които са получили най-много номинации от конференциите. Знам, че те ще дойдат със своите предложения, разговарях и с двамата лидери", добави Корнелия Нинова и припомни, че на 14 август ще има заседание на Националния съвет на БСП, на което ще стане известно името на кандидата.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама