Министър Кралев инспектира спортни бази в Разлог

12:55, 30 юли 16 / Спорт 25 444 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Министърът намладежта и спорта Красен Кралев посети първия лагер в Разлог по програмата за развитие на детско-юношеския футбол. 

Кралев бе придружен от кмета на Разлог Красимир Герчев, заместник-изпълнителния директор на Българския футболен съюз Антон Попов и от члена на Изпълкома на БФС Емил Костадинов.

Министърът изгледа тренировките на отборите на ЦСКА и Славия и разговаря с футболистите и треньорите на двата клуба. Те споделиха, че са много доволни от условията в тренировъчния лагер и от начина, по който се провежда програмата.

Кралев проведе работна среща с Красимир Герчев. Двамата обсъдиха възможностите за доразвиване на спортните бази в Разложко, за да могат да отговорят на интереса за подготовка от национални и чуждестранни отбори.   "Разлог направи огромни инвестиции в спорта, които вече имат не само морални, но и икономически ползи за общината. Отредихме нови 102 дка за спортни терени и бази, доразвиваме съществуващите, а днес министър Кралев изрази морална подкрепа за модернизиране и на спортната зала за волейбол в Разлог", коментира след срещата Красимир Герчев.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама