"Железни" русенци атакуват Букурещ

13:36, 30 юли 16 / Култура 25 446 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Множество русенци организират сериозна офанзива към Букурещ днес, научи Topnovini.bg.

Причината е поредното сериозно събитие в румънската столица - концерт на железните „Iron Maiden”.

Британска група се завръща в северната ни съседка с ново впечатляващо хеви метъл шоу като хедлайнер във втория ден на фестивала Rock The City. Концертът ще се състои на площад Конституция в Букурещ.

Шоуто ще е част от турнето The Book Of Souls 2016, радващо се на огромен световен успех, с което групата промотира едноименният си последен албум. То преминава през 6 континента и 36 държави, а Букурещ е единствената засега включена столица на Балканите.

Продукцията за шоуто е повече от внушителна – сцената е с дължина 20 метра, дълбочина 15 метра и 18 метра височина, а саунд системата и осветлението са не по-малко впечатляващи.

Fear Of The Dark, The Trooper, Powerslave, The Number Of The Beast и Wasted Years и още големи хитове на „Iron Maiden” от 80-те и 90-те ще бъдат част от сет листа по време на концерта в Букурещ, наред с парчета от последния студиен албум на групата The Book Of Souls. За концерта в румънската столица публиката ще бъде подгрявана от младата британска метъл банда The Raven Age.

Немалко фенове на групата от Русе и региона тръгват в днешния следобед към северната ни съседка, като част от тях с автомобили, а не липсва и организиран транспорт с автобуси, научи още Topnovini.bg.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама