Младежи подправиха лотариен билет, разследват кражби в Новозагорско

12:35, 29 сеп 16 25 379 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Новозагорски криминалисти са установили и задържали мъж на 24 години и момче на 18 години, които са подправили лотариен билет и са взели печалба от 20 лева. Двамата задържани след подаден сигнал от търговски обект в Нова Загора. Престъпление е извършена на 21 септември. Извършителите са задържани са за 24 часа. В хода на работата се установява, че двамата са съпричастни  към друго престъпление, извършено по сходен начин.

Задържан е и 28-годишен мъж за кражба на дебитна карта. Престъплението е извършено на 15 август. От картата е изтеглена сумата от 700 лева. Срещу 28-годишния А.И. от град Нова Загора е образувано досъдебно производство.

Работата по документиране престъпната дейност на извършителите продължава.

На територията на РУ-Нова Загора е осъществена специализирана операция по повод извършени взломни кражби от частни домове в новозагорското село Кортен. В периода 19-22 август са образувани две досъдебни производства за кражби на пари, ценности и вещи от цветни метали. В хода на операцията са установени извършителите. Те са трима братя на възраст 28, 25 и 19 години от сливенския квартал “Надежда”. Към момента тримата се укриват от органите на реда.

          

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама