Осъдиха на 15 години затвор рецидивист, изнасилвал системно 12-годишно момиче

14:33, 29 сеп 16 25 444 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Състав на Окръжния съд в Разград осъди  днес на 15 години затвор при строг първоначален режим 35-годишния Левент Кирилов. Той бе признат за виновен в това, че в периода от юни 2014 година до 25 ноември 2015 г. в селата Дянково, Каменар и Студенец, системно изнасилвал малолетната си племенница, като използвал сила и заплахи. Подсъдимият бе осъден също да заплати на пострадалото момиче 15 000 лева обезщетение за претърпените от нея неимуществени вреди.

Според обвинителния акт, подсъдимият многократно изнасилвал 12-годишното дете, като го плашел, че има духове и дяволи, и го принуждавал да легне в едно легло с него. Често, след като се напиел малтретирал и тормозел сестра си и детето й. На 24 ноември 2015 г. Левент употребил алкохол и започнал да бие сестра си и нейната дъщеря, жертва на престъплението, обиждал ги, заплашвал и ги удрял с нож, като нанесъл порезни рани по бедрото на племенницата си. Те успели да избягат и потърсили помощ и закрила при свои роднини. Тогава момичето разказало за сексуалните гаври на вуйчо си. След подаден сигнал в полицията, детето било освидетелствано от съдебни медици, а заключението на съдебномедицинската експертиза, както и свидетелските показания на детето и майка му го уличават в извършване на тежкото умишлено престъпление.

Подсъдимият е осъждан ефективно два пъти за престъпления против собствеността, обитава различни адреси в села на територията на Разградска област.

Присъдата може да се обжалва пред Варненския апелативен съд в 15-дневен срок.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама