Москвич пламна на пътя Русе - Бяла

15:54, 29 сеп 16 25 407 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
5 сигнала за произшествия са наложили намесата на екипи на пожарната през изминалото денонощие.

В 08:07 часа екип на Първа РСПБЗН – Русе е изпратен на главен път I-5 Русе - Бяла, заради запалване в лек автомобил „Москвич“. Инцидентът възникнал заради техническа неизправност в колата по време на движение. Загасен е от собственика. Няма щети.

В 16:05 часа един противопожарен автомобил от Първа РСПБЗН – Русе е изпратен в местността „Сухия кладенец”, заради пожар в отпадъци. Огнеборците са загасили запалването с около 2000 л вода на площ около 700 кв. м.

В 17:41 часа екип от ССОД е изпратен на ул.Михаил Арнаудов в Русе по сигнал за паднало дърво върху лек автомобил „Опел". Клонът е премахнат.

На 28 септември спасителен екип от ССОД, след сигнал в 23:25 часа е изпратен в с. Николово по сигнал за разлети гориво-смазочни материали след ПТП. Разливът е бил на площ от около 10 кв. м и е обработен от специалистите с абсорбент.

В 00:11 часа противопожарен автомобил от Втора РСПБЗН е насочен към бул. Съединение в Русе, заради пожар в пластмасов контейнер. Екипът е загасил пожара с около 100 л вода.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама