Безплатен грим за участниците в градския Хелоуин парад

10:40, 30 окт 16 / Любопитно 25 456 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
В последния ден на октомври мол „Варна“ отново ще е домакин на най-пъстрия и забавен градски Хелоуин парад. Вампири и зомбита, феи и принцеси, приказни и филмови герои ще окупират търговския център, за да се включат в празничното шествие.

Програмата ще започне в 17:15 часа със специално хорър издание на „Щурата лаборатория“. За всички любители на зрелищните експерименти от света на химията ще има и подарък в стил Хелоуин. Градският парад ще започне в 18:00 часа под диригентската палка на актьорите от Кукления театър във Варна Галин Гинев и Краси Добрев.

По традиция организаторите и търговските обекти в центъра ще обсипят участниците с много изненади и атрактивни награди, които ще бъдат раздадени в конкурсите за най-страховит костюм, най-добре изработен фенер от тиква, най-млад участник и много други категории. В помощ на всички, които искат да впечатлят журито със смразяващ външен вид, на партерния етаж в търговския център отново работи щанд за продажба на костюми и „вампирски“ аксесоари.

Непосредствено преди парада – от 14:30 до 17:30 часа на 31 октомври, в централното фоайе на мола талантливите студенти по мода и моден мениджмънт от ВСУ „Черноризец Храбър“ ще гримират безплатно всички кандидати да се включат в карнавалното дефиле.

И тази година всички герои от маскарадното шествие ще могат да се включат в онлайн конкурса за най-атрактивна снимка на участниците в градския Хелоуин парад. Снимките на всички желаещи ще бъдат представени в специален албум във Фейсбук страницата на мол „Варна“ от 2 до 8 ноември. Първите 3 снимки, събрали най-много харесвания, ще спечелят атрактивни награди.

Градският Хелоуин парад се осъществява със съдействието на Захарен комбинат „Кристал“ - Пловдив, от който всеки участник ще получи пакет вкусни бисквити „Мадагаскар“. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама