Опасност от още взривове във военния завод в Сърбия (ВИДЕО)

21:36, 28 фев 17 / Свят 25 113 Topnovini
1

Военният министър на Сърбия Зораж Джорджевич, който пристигна на мястото на смъртоносния инцидент във военния завод в Крагуевац, заяви, че има опасност от още експлозии, предаде ТАСС.

Най-малко един човек загинал и 25 бяха ранени при взрива по-рано във вторник във военния завод в сръбския град Крагуевац. Други трима са безследно изчезнали. Ранените са военнослужещи и служители на МВР. За ранените няма опасност за живота.

Според РТС при две експлозии в местния завод за ремонт на оръжия и въоръжения след станалата експлозия е избухнал пожар, след което паднал покрива на опожарения обект и затрупал няколко души. По време на пожара станала и втора експлозия. 

[[{"fid":"4671","view_mode":"video_standart","fields":{"format":"video_standart","field_video_description[und][0][value]":""},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"video_standart","field_video_description[und][0][value]":""}},"link_text":null,"attributes":{"alt":"Požar i eksplozije u Remontnom zavodu u Kragujevcu","height":526,"width":1000,"class":"media-element file-video-standart","data-delta":"1"}}]]

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани