Проверяват винпрома в Поморие

15:05, 02 окт 18 25 1658 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Агенция "Митници" проверява Винпром "Черноморско злато" в Поморие, съобщи БНР. От Агенция "Митници" са потвърдили новината и са допълнили, че това е редовна проверка. Такива ще има и в останалите предприятия за производство на алкохол.

В надзорния съвет на винпрома е банкерката Петя Славова, чиято собственост е "Инвестбанк", дъщеря ѝ Жени чрез компанията си "Грийн Нюз" и Ивайло Василев чрез своята фирма "Чалис", сочи справка в Търговския регистър. Петя Славова и Ивайло Василев са акционери във "Феста Холдинг", сочи сайтът на дружеството. Една от обявените му дейности е винопроизводство.

Търговският директор на предприятието в Поморие Йордан Чорбаджийски заяви, че към момента няма установени нарушения: "В "Черноморско злато"-АД от вчера има регулярна проверка на агенция "Митници", като всяка година. Абсолютно нищо не се случва. Контролните органи си извършват проверките и за момента няма нищо установено или някакви нарушения. Като всяка година се прави септември месец проверка на абсолютно всички", заяви Чорбаджийски.

По неофициална информация, част от машините са били наводнени след дъждовете от вчера. Заради пломбирането им те не могат да бъдат изкарани и изсушени. Служители информираха, че въпреки това заводът продължава своята работа.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама