Цветанов се срещна с директора на Центъра за европейски изследвания

21:40, 29 окт 18 / Политика 25 669 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов проведе работна среща с изпълнителния директор на Центъра за европейски изследвания "Вилфрид Мартенс" Томи Хухтанен. Двамата обсъдиха политическата ситуация и тенденциите в Европа и мерките за противодействие на популизма в Европейския съюз, информираха от пресценетъра на ГЕРБ.

Хухтанен е в София по повод конференцията "Технологии и единен дигитален пазар: възможности и предизвикателства", организирана съвместно от Сдружение „Граждани за европейско развитие на България“, „Мартенс“ център и Фондация „Ханс Зайдел“.

Според Томи Хухтанен ключово за успеха на системните партии в Европа е провеждането на подобни конференции, които да информират гражданите за възможностите, предоставени от Съюза. Цветан Цветанов, който модерира конференцията по-рано днес, благодари за участието на Хухтанен и подчерта добавената стойност на експертния принос на „Мартенс“ център при провеждането на подобни кръгли маси по важни теми от европейския дневен ред.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама