Нов скандал с президентския кортеж

16:27, 22 ное 18 25 1686 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Сериозен инцидент с кортежа на президента Румен Радев се крие почти седмица, твърди сайтът Breaking.bg. Той се разиграл на „правителственото трасе“ на бул. „България“ в неделя привечер.

Тогава кортежът на президента Радев се движил по булеварда в посока центъра. На пресечката с бул. „Гоце Делчев“ процесията пресича на червено. Бронираната лимузина с Радев преминава, но вторият, екскортиращ, джип от НСО удря „Шкода“ с жена зад волана. От сблъсъка чешката кола е смазана. По чудо шофьорката се отървала невредима само с охлузвания по тялото и силна уплаха.

Кортежът дори не е намалил скоростта, за да спре и окаже помощ на жената в ударената кола. Просто е продължил в посоката си. Според инструкциите на НСО държавните гардове не са длъжни да спрат и окажат помощ.

От сайта Breaking.bg са отправили запитване към МВР, които са потвърдили за инцидента в неделя. Пътна полиция е глобила и двамата участници в катастрофата - шофьорът от НСО, защото, въпреки че карал с включен светлинен сигнал, е минал на червено и не се съобразил с обстановката, и на шофьорката, която пък не се съобразила с автомобилите на специален режим, допълниха от МВР.

Според КАТ инцидентът е леко ПТП. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама