Карл Лагерфелд: Не влизам в интернет

18:20, 13 дек 18 / Любопитно 25 388 Topnovini
1

Световноизвестният дизайнер на модна къща "Шанел" Карл Лагерфелд никога не е влизал в интернет, защото мрежата му губела времето, което той предпочитал да посвети на любимата си котка Шупет, пише "Контактмюзик", цитиран от БТА.

85-годишният германец не сърфирал из сайтовете на своя смартфон. Помощниците на Лагерфелд го информирали за важните неща, които евентуално той е пропуснал в интернет. Това му спестявало много време, а то било много ценно за модния специалист.

Карл Лагерфелд не влизал във Facebook, защото по неговите думи "денят му бил прекалено кратък", за да може да се разсейва със социалните мрежи.

"Единственото, за което имам време, е да скицирам, да играя с бирманската си котка Шупет и да спя!", доверява дизайнерът.

А любимата му бяла писана отначало даже не била негова, а принадлежала на негов приятел. Лагерфелд редовна взимал със себе си Шупет, когато пътувал с частния си самолет. Котката обичала тези преходи и се сгушвала в скута на пилотите. Полетите Лагерфелд предпочитал да прекарва в сън.

 

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани