„Животът е прекрасен“ на гости на италианската фамилия на Лео Бианки на Коледа

16:00, 25 дек 18 / Любопитно 25 1400 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

„Животът е прекрасен с Лео Бианки“ ще запознае зрителите голямата италианска фамилия на водещия. В коледната сутрин ресторантьорът ще сподели, че в родината му най-високо ценено е именно семейството, споделянето на щастливи мигове и взаимопомощ. По традиция в дома на любимата му леля Мария всяка неделя се събират малки и големи, за да седнат заедно на трапезата.

Леля Мария ще разкаже как Лео често й е гостувал като малък. Тя намира в него голяма промяна – от малкото момче, което е превръщало кухнята в своя сцена, се е превърнал в необикновен, прекрасен и позитивен мъж.

Браговчедите ще споделят, че кулинарният талант се предава по линия на дядо му, а баба му можела да приготвя едва 4-5 ястия, но перфектно. Лео ще ги зарадва с български подаръци - шевици, ракия, сирене, лютеница, ще ги представи на синовете си и ще свърже баща си със сестра му.

Традицията на италианците е да стартират вечерята с мариновани гъби, маслини, сушени домати, домашен хляб, сирене, свински колбас с моцарела и лимон, фенел със зехтин, желирано свинско и мандарини. За основно роднините приготвят ригатони с доматен сос, които се сервират с пържен патладжан и рикота. А за десерт Лео ще напълни пресни каноли за всички.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама