Къде няма да има вода в София

07:05, 28 яну 19 25 634 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

На 28 януари 2019 г. (понеделник), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на бул. „Цар Борис III“, жк. „Хиподрума“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Найден Геров“, бул. „Акад. Иван Евстатиев Гешов“, бул. „Цар Борис III”, ул. „Софийски герой“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Найден Геров “ ъгъла с ул. „Сотир Андонов“.

На 28 януари 2019 г. (понеделник), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Константин Иречек“, кв. „Крива река“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Константин Иречек“, ул. „Св. Иван Рилски“, бул. „Пенчо Славейков“, ул. „Даскал Манол“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Св. Иван Рилски“ ъгъла с ул. „Крива река“.

На 28 януари 2019 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Троянов път“ с. Казичене, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Троянов път“ от ул. „Липите“ до края на улицата

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Троянов път“ пред №40.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама