Робърт Дауни Джуниър: Изживях невероятни десет години като Железния човек

14:20, 15 юли 19 / Любопитно 25 965 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Да играя Железния човек в продължение на над 10 години беше „творчески удовлетворяващо“. Това призна холивудската звезда Робърт Дауни Джуниър, който се превъплъти в супергероя на „Марвъл“ между 2008 и 2019 година, съобщава „Контакт мюзик“.

54-годишната звезда заяви, че ролята на Тони Старк била едновременно вълнуваща и „изисквала много усилена работа“ и той бил доволен, че е излязъл от зоната си на комфорт и е потърсил нови роли за изява.

„Изживях невероятни 10 години, които бяха творчески удовлетворяващи“, категоричен е Дауни Джуниър. „Беше много, много, много много усилна работа и трябваше да навляза доста надълбоко, но не съм бил принуждаван да изследвам нови граници на това какъв ще бъде творческия ми и личния ми живот след това“.

Актьорът подчерта, че е много важно да знаеш къде да поставиш чертата между ролята, която изпълняваш на големия екран и собственото ти "Аз" в реалния живот.

„Първото нещо, което научаваш в актьорството е – естетическа дистанция. Аз не съм моята работа. Аз не съм това, което правя в студиото“, посочва звездата. 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама