Мая Манолова: Не може София и околните населени места да са ограбвани

20:50, 05 окт 19 / ИЗБОРИ 2019 25 1322 Topnovini
1

Не може София и околните населени места да са ограбвани, да са обвити в корупция, градът да е мръсен и непочистен, транспортът неудобен, да се плаща по няколко пъти за едно и също нещо, на една и съща фирма. Това заяви при посещението в “Нови Искър” кандидатът за кмет на София Мая Манолова.

„Не може в центъра хората да живеят добре, а останалите да се чувстват пренебрегнати, отритнати и за кварталите, за районите, за населените места да не се случва нищо“, заяви тя.

Пред приоритетите на управленската и програма са са децентрализация на столичния бюджет, развитие на северните квартали и създаването на Северен град.

Манолова: В кварталите, разположени в подножието на Витоша, хората живеят като в Средновековието

„Инвестициите трябва да се насочат и към райони като “Нови Искър", трябва да се изгради инфраструктура - удобен, чест транспорт, разширяване на булевардите, развитие на трамвайния транспорт“, посочва още кандидатът. „В тази кампания изборът, който трябва да направят столичани е дали искат това управление да продължава и животът в столицата да продължава така, както е в момента. Дали искаме друг модел, с други хора, с лидери, които могат да се изправят пред гражданите и да носят отговорност за своите действия“, пита Манолова.

Ключови думи

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани