Ева Митова, ГЕРБ/СДС: В ж.к. „Суха река“ са изградени 7 нови детски площадки

13:14, 10 окт 19 / ИЗБОРИ 2019 25 968 Topnovini
1
2

Кандидатът за кмет на район „Подуяне“ от ГЕРБ/СДС Ева Митова и кандидатът за общински съветник Силвия Христова проведоха открита приемна с граждани на пазара пред парк „Герена“, който бе изцяло реновиран през 2014 г., съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Пред жители на района Ева Митова изтъкна, че в парка през последния мандат е обособена специална градинка за разходка на кучета. Тя отчете, че в ж.к. „Суха река“ са изградени 7 нови детски площадки, а една е изцяло реновирана.

Мария Илиева, ГЕРБ: Няма да има събаряне на пазара в "Младост"

Кандидатите запознаха хората с плановете за облагородяване на парка през следващите 4 години. „Първата стъпка е изграждането на метрото, което до края на 2019 г. ще пристигне до бул. „Владимир Вазов“ между ж.к. „Суха река“ и ж.к. „Хаджи Димитър“. След три години градският влак ще стигне и до жк „Левски Г“. Планира се изграждането на многоетажен паркинг на ул. „Черковна“ в ж.к. „Суха река“, както и два многоетажни паркинга в ж.к. „Хаджи Димитър“. Отделно два буферни паркинга ще бъдат изградени на бул. „Владимир Вазов“ към спирката на метрото“, добави Митова.

Паргов: Нормално ли е новият кмет на София да започне мандата с 1,7 млн. лв. глоба

Силвия Христова и Ева Митова заявиха, че ако получат доверието на гражданите ще продължат да работят със същата енергия за подобряването на средата за живот в района.

Ключови думи

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани

Анкета

Кой кандидат за кмет е с по-големи шансове на изборите в София?

Всички анкети

Моля, изберете един от посочените отговори

Резултати 13 гласа

Гласуването за дадена анкета е възможно веднъж на всеки 24 часа.