Инфарктен женски дуел във „Фермата“

21:45, 26 окт 19 / Любопитно 25 22474 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Женска злоба и хъс като за световно се леят на арената за битки в риалитито „Фермата“. Английската възпитаничка Елизабет Илчева избута с родилни мъки играта „Каруца и чували“ по време на дуела си с Паулина Ванегас в шоуто, като и двете почти се претрепаха в желанието си да стигнат до победа. 

Според регламента всяка от участничките трябваше да придвижи каруцата по релси, придърпвайки се по въже – целта бе да натоварят максимално бързо чувалите от двете страни на трасето, за да докопат своята тухла с ключ. Бети мина през тази игра със стоновете на родилка и гъвкавостта на нинджа. Докато дърпаше каруцата тя показа, че може да псува на съвършенно правилен български. 

Изпитанието мина прединфарктно и за Паулина, която закъса с гърба още на първата игра и се върна на арената след обезболяваща инжекция. Силиконката, влюбена в автомонтьора Краси Джунов от самото начало на шоуто, нацели от третия път правилната посока на копане, за да извади сандъка си. Болките в кръста й бяха пронизващи и тя ридаеше от безсилие все по-силно с всеки удар на лопатата. Със сетни сили Паулина отключи сандъка, извади заветния трибагреник от него и се изтърколи в пръстта, обляна в сълзи. Нейният Ромео Краси  хукна да я прегърне и утеши с топла дреха под мишница.

Физическата агония на българката с никарагуанска кръв се отплати - с 36 секунди преднина тя поведе с 2:1 в дуела с Елизабет. 



Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама