Кауфланд взе мерки за шума около бул. "Тодор Каблешков"

16:51, 10 мар 20 25 5299 Шрифт:
Любомира Николова Автор: Любомира Николова

TOPNOVINI.BG изпрати сигнал, получен в редакцията ни до хипермаркет "Кауфланд" на бул. "Тодор Каблешков" за това, че уредбата на супермаркета започва да работи на високи децибели от ранна утрин, съсипвайки дори почивните дни на живеещите наоколо. От веригата хипермаркети ни отговориха: 

"Във връзка с подаден сигнал за озвучителната система в обекта на Kaufland на бул. „Тодор Каблешков“ 3, бихме искали да информираме, че беше извършена незабавна вътрешна проверка и нивото на звука беше регулирано ръчно от екипа на място.

Спазваме всички законови изисквания и уверяваме, че се отнасяме изключително сериозно към темата. Затова предприехме и допълнителна проверка с техническо лице, за да сме сигурни, че уредбата е в изправност", пишат в позицията си.

ПО ТВОЙ СИГНАЛ: Кауфланд вгорчава живота на софиянци

"Като отговорна компания, работим винаги с грижа за хората и природата. Шумовото замърсяване е тема, която адресираме чрез редица конкретни мерки. Сред тях са използване на иновативни климатични системи в нашите хипермаркети и осъществяване на 75% от доставките в обектите ни с 80 камиона, задвижвани на метан с по-ниски нива на шум.

Всяко наше действие се ръководи от удовлетвореността на клиента, затова ценим високо всяка обратна връзка. Винаги сме на разположение за мнения и препоръки на място на Информация в нашите хипермаркети, във Facebook, на сайта ни kaufland.bg или на националния безплатен клиентски телефон 0800 12 220.

Поднасяме извинения за причиненото неудобство", завършва позицията им.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама