Серина Уилямс за самоизолацията: Всяко незначително нещо ме подлудява

22:05, 20 мар 20 / Спорт 25 2831 Антония Иванова

Серина Уилямс обясни как социалното дистанциране предизвиква тревога и стрес.

38-годишната американка говори за TikTok относно чувствата си след старта на период на самоизолация. 23-кратната шампионка в турнирите от Големия шлем планира да остане шест седмица у доми в опит да защити себе си, но се бори и със собствената си тревога. Серина Уилямс разкри колко трудно се справя със социалното дистанциране, предава БГНЕС.

„Бих искала да поговоря за опита ми с новия коронавирус. Всичко започна с това „О, това няма как да ми навреди“. Впоследствие Индиан Уелс бе отменен и реакцията ми беше: „Оу, добре, това е странно, но имам малко време за почивка и ще му се насладя. Последваха обаче още и още отмени на турнири и това предизвика тревога у мен. Сега съм социално дистанцирана от известно време, вероятно за две седмици, и всяко незначително нещо ме подлудява“.

Стоичков: Само 8 дни вкъщи си стои и вирусът ще отшуми

Снимка: CANSTOCKPHOTO

„И под тревога имам предвид, че съм на ръба. Когато някой кихне или се изкашля около мен, се побърквам. Не излизам с никого, и когато казвам с никого, говоря за дъщеря ми. Тя се закашля, аз се ядосах и аз я погледнах гневно. Дадох й онзи „гневен Серина поглед“ и впоследствие се натъжих. „Тя добре ли е? Има ли нещо на дъщеря ми? Има ли нещо, което мога да направя? Наистина, не знам какво да направя, така че вместо да съм спокойна, аз съм наистина под огромно напрежение и стрес“, разкри тенисистката.

По-рано, ATP и WTA потвърдиха, че няма да има турнири най-рано до началото на юни.

 

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.
#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани

Анкета

За или против сте да бъде създаден Икономически кризисен щаб?

Всички анкети

Моля, изберете един от посочените отговори

Резултати 191 гласа

Гласуването за дадена анкета е възможно веднъж на всеки 24 часа.