Черна серия на пътя: 7 жертви за по-малко от 24 часа

15:24, 26 юли 21 25 2986 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

При четири тежки катастрофи за последните 24 часа загинаха общо седем души, сред които три деца.

Двама възрастни и едно дете са жертвите на катастрофа в Пловдивско. Инцидентът е станал в неделя около 22.00 ч. на пътя между Пясъчево и Гълъбово.

Петгодишно дете загина, след като беше блъснато от автомобил в пловдивското село Ръжево Конаре. Кметът на селото Димитър Гинов каза пред Радио Пловдив, че детето е било оставено без надзор. То е изскочило зад спрял автобус и тогава е било ударено от автомобила, управляван от 69-годишна жена. 

Тежка катастрофа стана между шуменските села Градище и Черенча. Двама души са загинали, а други двама са ранени. По първоначална информация челно са се ударили ТИР и лек автомобил, а след това в тях се е блъснала трета кола.

При друг инцидент е загинал 37-годишен мъж от Мадан. Автомобилът му се е преобърнал в канавката на пътя между селата Давидково и Лъки. В колата е имало още двама души, единият от които също е ранен, но без опасост за живота. Водачът и пътниците не са използвали предпазни колани, предаде БНР. 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама