Футболната съпруга изхвърча завинаги от „Фермата“

22:35, 20 ное 21 25 3929 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Още една красива, стилна жена си тръгна от „Фермата“. Футболната съпруга Теодора напусна риалитито точно месец преди финала му след инфарктна женска битка, в която съперничката й, лайфкоучът Ваня, се удари жестоко и предизвика паника на Арената. Въпреки чe падна лошо - първия път върху челюста си, a втория - върху главата си, упоритата блондинка превъзмогна болката и победи половинката на бившия Танко Дянков с 18 на 10.

Конкурентките бяха почти равностойни, a разликите във времето им - малки. В петък Теодора поведe при сеченето на талпи, a Ваня се измъкна по-ловко от въжена клетка. В събота двубоят стана още по-зрелищен и по-напрегнат. Футболната съпруга буквално замръзна върху наклонена платформа, като разчиташе само на мускулите на ръцете си и се справи по-бързо по трасе с препятствия, където Ваня падна и удари челюстта си. 

Снимки: „Фермата“

Въпреки травмата, тя се окопити и показа по-голяма бързина при стрелбата с пясъчни торбички. В последната, решителна битка, блондинката за части от секундата загуби баланс и отново се срути от дървен мост, този път върху главата си. Секунди й трябваха, за да преодолее стреса, да продължи смело напред и да възтържествува над Теодора. За Ваня това e трета победа на Арената. 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

 

Ключови думи
Напишете коментар
Коментари: 3
1 9689 11:15, 21 ное 21

Браво Ваня...

2 Анонимен 16:31, 21 ное 21

Браво, Ваня!!! Добре, че отстрани тази лигла. Тя се разголваше и интимничеше с повечето мъже, а се изкара жертва. Но фермата показва и друго, че българите в чужбина са нещастни и комплексирани. Драпат със зъби и нокти да останат във фермата, защото виждат, че това са корените и нашите български ценности. Дано, да се осъзнаят и да се върнат.

3 Лила 15:05, 23 ное 21

Браво Ваня !!! Честно и почтено спечели битката и отстрани тази лигла Теодора!Показа характер и воля ! Браво ! Колкото до просташкото отношение на Любо,Ивайло и Киро нямам и не мога да одобря реакцията спрямо теб! Какво си виновна ти че победи! Толкова са жалки и отвратителни! Е липсва им лиглата, която маниерничеше,прегръщаше и флиртуваше с всички тях ! Но ти показа и си един достоен за уважение човек! Успех Ваня!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама