Божанов: „Министърът ме праща“ е стандартен интригантски подход

09:15, 03 яну 22 / Политика 25 1678 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

В последната седмица чух от няколко места за хора, които твърдят, че аз ги изпращам или че са ми близки. В нито един от случаите дори не бях чувал за тези хора, камо ли да ги изпращам. Това написа във Facebook министърът на електронното управление Божидар Божанов.

„Министърът ме праща“ е стандартен интригантски подход и вероятно се случва постоянно, но използвам началото на мандата, за да отбележа, че ако „пращам“ някого, ще е недвусмислено - ще бъде в списъка на съветници и експерти, които ще обявим на сайта на министерството, когато създадем такова след месец“, изтъкна той. 

Чипът в личната карта ще бъде по желание

Божанов отбеляза, че в мътната политическа среда от последните десетилетия може би е било съвсем очаквано министър да изпраща странни лица, за да „му уреждат кадруване/поръчки/схеми“.

„И съответно като се появи някой, дето го „праща министърът“, човек си казва „е, нищо ново под слънцето“. Ако някой някъде „изгрее“ от мое име и не е част от политическия ми кабинет, и вместо за реформи иска да говори за назначения или уреждане на поръчки, ми сигнализирайте“, призова той. 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама