Екипите на ЕРМ Запад продължават работа при тежки условия

16:19, 16 дек 23 / Регионални новини 25 3170 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Продължава работата на екипите на ЕРМ Запад за възстановяване на електрозахранването, което беше прекъснато от обилните снеговалежи. Обстановката остава усложнена. Прекъсвания има предимно в планински райони. Най-засегнати са части от общините Ихтиман, Костенец, Долна баня, Самоков, Кюстендил.

Кризисният щаб на ЕРМ Запад работи от петък вечерта и пренасочва екипи, където е необходимо с цел едновременно отстраняване на авариите. Очаква се в светлата част на деня да бъде възстановено електрозахранването на повечето засегнати клиенти.

Отстраняването на авариите изисква пешеходни обходи на големи разстояния в планински терен. Работата е затруднена от снежни преспи, паднали клони и дървета, заледявания и непроходими пътища.

Актуална информация за прекъсванията и очакваното време за възстановяване на електрозахранването може да се намери на сайта www.ermzapad.bg в секция „За клиента“, подсекция „Прекъсвания“: https://ermzapad.bg/bg/za-klienta/prekusvania/.

Редовно информация се публикува и в секция „Актуално“: https://ermzapad.bg/bg/za-klienta/aktualno/.

Сигнали за липса на електрозахранване може да се подават незабавно на формата за електронна комуникация: https://info.ermzapad.bg/webint/vok/contact-us.php.

Денонощната телефонна линия на дружеството е 0700 10 010.

 

Корпоративни комуникации

Електрохолд България

[email protected]

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама